Ehox Tuote Oy
English
English
 

 

Savukaasupesuri ja savukaasun lauhdutus

Savukaasulauhdutuksen kokonaisratkaisu

savukaasun lahdutus Savukaasun lauhdutus onnistuu parhaiten tehokkaan kokonaisratkaisun avulla. Kun tarvitset savukaasulauhdutuslaitoksen, järkevin ratkaisu on antaa projekti alusta loppuun meidän tehtäväksemme. Huolehdimme suunnittelusta, toteutuksesta, huollosta ja ylläpidosta. EHOX-lauhdutuslaitoksissa on aina samassa myös savukaasujen puhdistus. Savukaasupesurilla saavutetaan tehokas ja taloudellinen ilmansuojelu hyödyntämällä savukaasujen lauhdutuksesta saatavaa energiaa:

  • Tehokas savukaasun lauhdutus tuottaa lämmintä vettä (60-70°C).
  • Tuotettu lämpö ohjataan hyötykäyttöön lämmönvaihtimen avulla
  • EHOX savukaasupesuri on taloudellinen energiankulutukseltaan
  • EHOX -pesurit ovat käytettäessä todettu varmatoimisiksi ja vähän huoltoa vaativiksi

Näiden ominaisuuksien ansiosta EHOX savukaasupesuri on vaivaton, taloudellinen ja pitkäikäinen.

EHOX savukaasupesuri suunnitellaan ja valmistetaan tapauskohtaisesti, vastaamaan mahdollisimman tarkoin asiakkaamme tarpeita ja toivomuksia.

EHOX -pesureiden materiaalien ja rakenteen valinta tapahtuu pesurin sijainnin, savukaasukoostumuksen ja -lämpötilan mukaan, joko eri metalleista tai eri lasikuitulaaduista. Näin toimimalla savukaasun lauhdutus onnistuu tehokkaasti ja turvallisesti.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme kaikissa savukaasujen puhdistukseen ja lämmön talteenottomahdollisuuksiin liittyvien kysymyksien selvittämisessä.


Lue lisää
 

    Ehox Tuote Oy
Lavamaentie 275
21310 VAHTO
  Tel. +358-(0)20-7639 430
Fax. +358-(0)20-7639 431
Email ehox@ehox.fi
  ISO 9001
 

Pikalinkit: Lämmöntalteenotto savukaasuista, Savukaasupesuri, Savukaasujen puhdistus, Heatrecovery from fluegas, Scrubber, Fluegas cleaning

Netello