Ehox Tuote Oy
English
English
 

 

Savukaasujen puhdistus ja rikin poisto kaasuista

EHOX-pesurin avulla savukaasujen puhdistus tehostuu huomattavasti

rikin poisto kaasuistaEHOX-pesurit on suunniteltu savukaasujen puhdistuskäsittelyyn, erityisesti biopolttoainetta käyttäviin polttolaitoksiin. Savukaasujen puhdistus vähentää kattiloiden pölypäästöjä jopa yli 90%. Käsittelyn ansiosta myös epäpuhtauksien ja rikin poisto kaasuista saadaan suoritettua tehokkaasti.

Savukaasujen puhdistus
  • Rikin poisto kaasuista
  • Kloridien ja raskasmetallien määrä vähenee
  • Pölyhiukkasten määrä vähenee

Näin ollen saadaan savukaasut alittamaan voimassaolevat päästöarvot.

EHOX –tuotteiden avulla tapahtuva savukaasujen puhdistus suunnitellaan ja valmistellaan aina tapauskohtaisesti. Näin toimimalla savukaasujen puhdistus saadaan parhaiten vastaamaan asiakkaamme tarpeita, vaatimuksia ja odotuksia. Myös toimituslaajuus sovitaan asiakkaamme kanssa tapauskohtaisesti.

EHOX -pesureiden materiaalien ja rakenteen valinta tapahtuu pesurin sijainnin, savukaasukoostumuksen ja -lämpötilan mukaan, joko eri metalleista tai eri lasikuitulaaduista. Näin toimimalla mm. rikin poisto kaasuista voidaan suorittaa tarkkaan määräysten ja vaatimusten mukaisella tavalla.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme kaikissa savukaasujen puhdistukseen ja lämmön talteenottomahdollisuuksiin liittyvien kysymyksien selvittämisessä.


Lue lisää savukaasujen puhdistuksesta ja rikin poistosta
 

    Ehox Tuote Oy
Lavamaentie 275
21310 VAHTO
  Tel. +358-(0)20-7639 430
Fax. +358-(0)20-7639 431
Email ehox@ehox.fi
  ISO 9001
 

Pikalinkit: Lämmöntalteenotto savukaasuista, Savukaasupesuri, Savukaasujen puhdistus, Heatrecovery from fluegas, Scrubber, Fluegas cleaning

Netello